CYBERTRAINING

Goede beveiliging is een combinatie van Mens, Proces en Techniek. De mens blijkt maar al te vaak de zwakste schakel. Vaak niet opzettelijk, maar voortkomend uit goedbedoelde hulp of service. De RockSecure cybersecurity training is gericht op de bewustwording van cybercrime risico's (awareness). Die bewustwording moet zich vervolgens vertalen naar veilig handelen. Praktische tips en hulpmiddelen dragen bij aan de digitale weerbaarheid. Het verkleint de kans op hacks en voorkomt veel (cyber)leed.

WAT HOUDT EEN CYBERTRAINING IN?

De cybertraining van RockSecure is eigenlijk een cursus digitale zelfverdediging.

In de meeste gevallen is het doel van de digitale inbreker heel simpel: geld afhandig maken. Technische maatregelen helpen om uw systemen te beveiligen, maar inbrekers zijn brutaal, sluw en creatief. Een breed assortiment aan trucs en instinkers wordt ingezet om uw medewerkers sleutel-informatie te ontfutselen, waarmee inbreken een stuk gemakkelijker wordt.

Het is onvoorstelbaar hoe veel er mis gaat door onbedoelde hulp aan hackers. Service en pro-activiteit staan binnen uw organisatie toch ook voorop? Het is vaak die positieve instelling die uw medewerkers ertoe overhaalt om toch op die phishing mail te klikken of een buitenstaander/inbreker telefonisch van informatie te voorzien.

Het resultaat van de training is een betere weerbaarheid tegen allerlei vormen van cyber crime. Bewustwording van de valkuilen, maar we proberen vooral veilig gedrag binnen uw bedrijf te bereiken.

Rocksecure verzorgt Cybertrainingen op locatie. De training beslaat twee dagdelen en is bedoeld voor kleine groepen (tot 8 deelnemers).  De opzet is interactief, positief en stimulerend. Tijdens de intake kijken we naar gewenst niveau en branche-specifieke risico’s.  

Naast de eenmalige cursus, bieden we diensten om cybersecurity blijvend onder de aandacht van uw medewerkers te houden. Op deze wijze wordt regelmatig getoetst of er aandachtsgebieden zijn. Leren is een continu proces.

Voordat een cybertraining wordt uitgevoerd, doet RockSecure een inventarisatie. Waar moeten accenten liggen, wat is de gemiddelde digitale vaardigheid van de cursist, welke zaken zijn branche-specifiek.
We houden van ons vak en brengen dit graag op een positieve wijze over. Met passie en enthousiasme.

In contact komen over cybertraining?

TOP
×

Direct hulp nodig van een cyberexpert?

Klik op een van onze beschikbare cyberexperts en start een WhatsApp chat.

× Direct contact met een cyberexpert!