UITWIJKDIENST - SNEL BACK IN BUSINESS

Indien u bent getroffen door een cyberaanval waardoor uw systemen niet meer toegankelijk zijn, dan wilt u wel weer snel beschikken over basisfunctionaliteit. U wilt uw klanten te woord staan en zorgen dat het primaire proces zo goed mogelijk doorgang vindt. Voor die situatie biedt RockSecure tijdelijke (veilige) laptops om uw bedrijf weer aan de slag te krijgen.

WAT HOUDT DE UITWIJKDIENST IN?

De uitwijkdienst van RockSecure biedt u de mogelijkheid om uw medewerkers met tijdelijke computers het werk te hervatten. We creeren een (tijdelijk) netwerk met beveiligde pc's. Dat geeft in elk geval weer toegang tot Office applicaties en e-mail. Ook cloud applicaties kunt weer benaderen. Het biedt ondertussen de kans om getroffen systemen te herstellen waar mogelijk.

Het resultaat van de uitwijkdienst is dat uw bedrijf op de kortst mogelijke termijn weer 'online' is, zonder upfront investeringen.

In de meeste gevallen gaat de uitwijkdienst gepaard met onze Hack Hulp dienst.
RockSecure inventariseert de behoefte aan tijdelijke werkplekken. Allereerst creeren we een veilig netwerk. Daarna configureren we de tijdelijke pc's ter plaatse voor uw key-users en helpen hen zo veel mogelijk op weg. RockSecure werkt met heldere afspraken vooraf.

De uitvoering vindt plaats op uw kantoorlocatie(s). RockSecure is voorbereid op acute aanvragen, houdt echter rekening met een voorbehoud op directe beschikbaarheid.

In contact komen over onze uitwijkdienst?

TOP
×

Direct hulp nodig van een cyberexpert?

Klik op een van onze beschikbare cyberexperts en start een WhatsApp chat.

× Direct contact met een cyberexpert!