DDOS VERDEDIGING

Een DDoS aanval kunt u nooit voorkomen. U heeft het niet voor het kiezen of een cybercrimineel uw server op de korrel neemt. U kunt wel maatregelen treffen die uw systemen beschermen tegen de gevolgen van een dergelijke aanval. RockSecure biedt (cloud)diensten die u beschermen.

WAT HOUDT DDOS VERDEDIGING IN?

Een DDoS aanval op bedrijven vormt een belangrijke bedreiging waar steeds meer organisaties mee te maken krijgen. Bij een DDoS aanval vuurt de cybercrimineel buitensporig veel netwerkverkeer op uw servers af, die daardoor vastlopen of onbereikbaar zijn. Het legt complete systemen plat en maakt het tijdelijk onmogelijk om te werken. Systemen of onderdelen daarvan zijn niet beschikbaar, waardoor de continuïteit van uw bedrijf in gevaar komt.

Hackers zetten de DDoS aanvallen in voor verschillende doeleinden. In sommige gevallen simpelweg willekeurig om organisaties plat te leggen. Een aanval voorkomen valt daarom niet altijd mee, al is er aan de gevolgen hiervan gelukkig wel iets te doen. En sterker nog, het is mogelijk om met de juist DDoS bescherming te voorkomen dat hackers de kans krijgen om de kritieke systemen binnen uw organisatie te bereiken.

RockSecure zorgt voor een filter op het netwerkverkeer, voordat het uw servers bereikt. Dit doen we met gerenommeerde partners en (cloud)producten.

Het resultaat van DDoS bescherming is dat u geen kwalijke gevolgen heeft van een DDoS aanval. 

RockSecure doet eerst een (telefonische) inventarisatie om vast te stellen met welke situatie u te maken heeft en welke systemen betrokken zijn. Na offerte en opdrachtverstrekking brengen we u in contact met de cyberspecialist.  In de daaropvolgende nazorg monitoren we netwerkverkeer en passen we waar nodig de netwerkfilters aan.

In veel gevallen kan RockSecure de DDoS verdediging op afstand installeren. De bescherming kan tevens tijdens een DDoS aanval geactiveerd worden, zodat uw systemen weer toegankelijk worden voor het normale/gewenste internetverkeer.

In contact komen over DDoS verdediging?

TOP
×

Direct hulp nodig van een cyberexpert?

Klik op een van onze beschikbare cyberexperts en start een WhatsApp chat.

× Direct contact met een cyberexpert!