ANTIVIRUS VOOR BEDRIJVEN

Antivirus als verzamelnaam voor software die beschermt tegen online onheil. Gemeengoed en vaak het eerste waar men aan denkt bij digitale veiligheid. Het aanbod aan producten is groot en de kans is groot dat u de draad kwijtraakt. RockSecure helpt bij selectie én de beste configuratie.

WAT HOUDT ANTIVIRUS VOOR BEDRIJVEN IN?

Online beveiliging met beheer via de cloud. RockSecure werkt met de beveiligingsproducten van ESET. De ESET-productsuite biedt bescherming tegen:

  • Bescherming tegen targeted attacks
  • Bescherming tegen ransomware
  • Voorkomen van fileless attacks

Het pakket biedt:

  • Endpoint security en antivirus voor Windows & Mac
  • Antivirus Business Edition voor Linux
  • Endpoint Security for Android
  • Mobile Device Management for Apple iOS

RockSecure verzorgt niet alleen de programmatuur, maar ook de correcte installatie en configuratie. Hiermee is de effectiviteit van de toepassing zo groot mogelijk.

Het resultaat is bescherming van PC en mobiele devices tegen online aanvallen. Anti virus programmatuur voorkomt veel aanvallen, maar herkent ook verdacht gedrag op uw pc's en servers. Zo wordt schade beperkt en/of voorkomen.

Voor RockSecure is Antivirus-bescherming pas geleverd wanneer deze software daadwerkelijk zijn werk doet. Dat betekent correct geinstalleerd en geconfigureerd op de systemen van de klant. Wij zijn ervan overtuigd dat professionele installatie bijdraagt aan de juiste werking en dus veiligheid.

Een aanschaf van Antivirus software moet gericht zijn op langere termijn. Vandaag beschermd, maar ook volgende maand en volgend jaar. Licentie op orde, updates en upgrades in orde. RockSecure regelt het.

Installatie en configuratie van Antivirus voor bedrijven is zowel onsite als remote mogelijk, afhankelijk van de klantsituatie. 

In contact komen over antivirus voor bedrijven?

TOP
×

Direct hulp nodig van een cyberexpert?

Klik op een van onze beschikbare cyberexperts en start een WhatsApp chat.

× Direct contact met een cyberexpert!